måndag 1 december 2008

Dejavu

Jaha så var det dags igen att sätta upp julstjärnorna.....haft lite ångerst över detta och frågat Joje om dom ville komma hit med ett handtag men envis som Björn är så ville han att vi skulle fixa det själva. Nu i efterhand så förstår jag varför, för det var en bra terapitimme (timmar) som avslutades i en glädjetår...usch inge kul. För er som inte vet så sist vi hade stege inomhus så slutade det med sprickor i Björns hälben och kryckor i 8 veckor, lite tufft för en person som avskyr att vara still för länge.
Hela projektete idag började med att Björn spikade ihop en teleskop-anordning som han satte fast kontakten i och hissade upp den och skulle trycka fast den....gick när vi testade med bara sladd och kontakt, när det var dags med kransen oxå gick det inge vidare, så då var det bara att inse fakta, stegen måste användas, jag som hade hoppats slippa, men men det gick trots allt bra och det var nog bra på Björtans psyke att klättra upp igen. Så här fint blev det, vi är SÅ nöjda. Som ni kanske märker så är det inga stjärnor i år, dom såg lite konstiga ut när vi tog fram dom...dom hade legat uppfällda på vinden, inte så bra.

Ha en trevlig kväll. Kram på er!

4 kommentarer:

  1. Fint det blev! Och skönt att allt gick bra... nu ska dom bara ner oxå. Gha! Var rädda om er! Kram

    SvaraRadera
  2. Funderar på att ha dom uppe året om kanske, då kan man ha dom släckta - då är det fina kransar bara, ja vi får se. Lättare att ta bort dom med Björns teleskoparm iof.

    SvaraRadera